Klanten vertellen

Gezellige gastvrouw met passie voor haar gasten en is niets teveel… Een dikke 10

Jan Bentink

Wat een prachtige lokatie, in het centraal gelegen Friesland velen die hier niet zijn geweest missen echt wat.

Ron Aarts

Fantastische dagen op de houseboot gehad. Tot in de puntjes verzorgd! Ik kan werkelijk niet 1 ding bedenken wat verbeterd kan worden. Ook de ontbijtjes wat je kan laten bezorgen waren meer dan goed. Wij komen zeker nog eens terug. Janne bedankt!

Elvira Laumen van Geenen

Wat een ontzettend mooie locatie en wat een prachtige omgeving. Het was geweldig. En het ontbijt, wat een luxe, heerlijk! We wilden last minute nog een sloepje huren en dit werd meteen geregeld. Alles bij elkaar een fantastische manier om Friesland te ervaren.

Cindy Hendrikx

Dankjewel Janne voor de fijne ervaring in het prachtig functioneel ingerichte boot huis. Het uitzicht op zichzelf is al genoeg reden om hier te willen verblijven. Het flesje wijn bij binnenkomst en de mooie verse bloemen zijn erg gewaardeerd. Would definitely recommend.

Okke Jansen

een heel fijn weekend gehad op een hele leuke en knusse houseboat! Zeer goed verzorgd en schoon, mooi ingericht! Heerlijk ontbijt! Top!! Wij komen zeker een keer terug!

Mirella Voorn

Een prachtige locatie waar de twee houseboats van jachthaven De Oerhaal liggen. Uitzicht op de skyline van Grou. De houseboat is knus, mooi ingericht en met een fantastisch terras aan het water. Een aanrader als je er even tussenuit wil.

Ingeborg Vos

Een paar heerlijke dagen gehad in Skoft. Prachtig uitzicht op Grou met een steeds weer fascinerend spel van wolken wind en water. Het arrangement was subliem, het ontbijt? Sprakeloos lekker!

Loïs D. Terpstra-Verschoof